donderdag 27 juli 2023

EEN BLIJVENDE HERINNERING => 37ste parochiefeesten Eversel


37ste parochiefeesten Eversel schot in de roos begin augustus 2013
De 37ste Parochiefeesten Eversel was een succes. Het begon minder goed daar de kindershow in het honderd liep daar Just Us (de showact) niet is komen opdagen.
Maar zaterdagmorgend was er de Marc Wouters Classics vanochtend in Eversel de groep die het verst kwam uit Maldegem (WTC De Flandries) was.
Zo'n 144 km van hier, en ze waren omstreeks 06u30 uur vertrokken om tijdig hier te zijn.

Verder waren er meer dan 600 inschrijvingen en alles is goed verlopen. Ook Willy Cox mocht een aangename verrassing krijgen om de dokter ( Viv Lambrechts) op bezoek te krijgen.

Eversel kwisspel(t) met succes in St-Baaf. Er waren maar liefst 144 deelnemers komen inschrijven en die brachten elk nog eens hun supporters mee. Een geslaagde editie voor deze nieuwe formule.
Er waren dus 19 teams met elk 6 personen. De eerste winnaars werden 't Lustig Veverke met 109 punten, gevolgd door De Stammers op een 2de plaats met 108 punten. En als derde eindigde met 106 punten de Positieven. Op de foto hierronder de winnaars 'T Lustig Ververke.

De eerste editie van Midzomer Jogging te Eversel was een grandioos succes, zeer veel inschrijvingen goede organisatie en prachtig weer. Veel supporters langs het parcours die de lopers goed aanmoedigde. Op naar de volgende editie.
Tekst Rudi Coomans, foto's Rudi Coomans en Frederique Jamart