vrijdag 28 juli 2023

Crazy Catch show voor de eerste maal catchshow in H|Z


Zaterdagavond 28 juli 2012 mocht de eerste ""CRAZY CATCH SHOW "" plaatsvinden in Zolder. Deze show was een organisatie van Gust Hulk Gonzales, ja de Zolderse Hulk Hogan runde destijds zijn restaurant waar het Brouwershuis Zolder destijds was runde Gust zijn Spaanse Tapasbar uit.
Gust zorgde ervoor dat er een echte arena kwam achter de zaak en zo de eerste Catch show kon plaatsvinden in Zolder. Iedere bezoekers was echt verrast bij het binnen komen en zag en echte arena waar ze konden plaatsnemen en zo perfect zicht hadden op de wedstrijden. Er was een echte drumband die zorgde voor  muziek op de achtergrond en bij spanning kon je dit ook horen aan de muziek die de mensen opsweepte en meer sensatie bracht.
Gust zegde destijds zelf "" Dit had niemand al gezien in H|Z, en dan de nodige drumroffels en de spanning van de wedstrijden deden het aanwezige publiek nog beter supporteren.""?
Toch naarmate de avond vorderde werd het weer slechter en dan zijn we dat maar verder gaan zetten in ons café Il Sombrero en dit duurde nog tot in de late uurtjes.