maandag 5 juni 2023

MJO INVITES MJO in de zwarte zaal cc Muze


Gisterenavond was het de laatste MJO invites van het seizoen dat plaats vond in de zwarte zaal . Er waren vooral werken gebracht van de eigen leden waaronder zelfs heel mooie stukken.
Traditiegetrouw speelt in juni de volledige band op de 'MJO invites' sessie. Deze keer pakten ze uit met nieuw materiaal dat verfrissend en uitdagend was. Dit beloofde een muzikaal feest te worden met zomerse tinten!

MJO INVITES MUZE is een plek voor alle soorten avontuurlijke muziek.
Eén van onze partners in dit verhaal is Muze Jazz Orchestra [MJO], een topensemble met een tiental muzikanten uit de regio. Deze band ontstond in 2010 uit de vele jamsessies in het MUZEcafé. De groep is ondertussen uitgebreid met jonge talenten uit diverse muziekopleidingen. Op die manier is MJO een belangrijk laboratorium voor talentontwikkeling.

Dit cultuurseizoen ontstaat er zelfs een intensieve samenwerking met de jazzopleiding van het conservatorium Antwerpen. www.muzejazzorchestra.be
Op de eerste zondagen van de maand zijn er opnieuw gratis concerten in het MUZEcafé, steeds om 20u. Dank aan Ann Jordens voor de mooie foto's en verslag door cc Muze