zaterdag 17 juni 2023

ANATOLIAN ROCK & FOOD festival


Vanavond kon je naar het ANATOLIAN ROCK & FOOD festival gaan dat in het MuzeCafé dat vanaf 19u30 opende.
Het lang verwachtte “ Baris ile Cem olalim” oftewel “ laten we in vrede samen komen “ is  klaar voor de 5 de editie in het Muzecafé te Zolder. Ook dit jaar is het populair en steeds groeiende rock band KDR Charbonnage die door the Voice of Art is gecreëerd er helemaal klaar voor en zal ongetwijfeld de planken van het podium….? !!!!

KDR Charbonnage deeld het podium dit jaar met Süvari Özturk en Ercan Aydin.
Süvari staat bekend om de zelf geschreven songs “Feridun“ die in Oslo werd gekozen als het vredeslied van het jaar. Hij en zijn band hebben in verschillende landen zoals Denemarken, Griekenland, Amerika… de harten van de mensen over heel de wereld weten te veroveren.
Ook Ercan Aydin die speciaal komt overgevlogen uit Turkije en al meermaals het podium heeft gedeeld met Süvari zal dit jaar een meerwaarde geven aan de Voice of Art. In onze vereniging “ The Voice of Art” is muziek de universele vredestaal voor iedereen met een beetje ritme gevoel en een goed gehoor!!!
Daarom laten we het ook dit jaar van ons horen en komen weer met muziek en vrede in onze harten samen om er een onvergetelijke avond van te maken!!!

Beste muziek- en kunstliefhebbers, wij brengen "Let's be CEM with PEACE" programma dat elk jaar wordt georganiseerd.....  Met optredens van ... Ergan Aydin
                      ... KDR
                      ... Süvari Öztürk
Je kon ook een hapje eten zoals een Mixed Grill Schotel of een Mezze Schotel of Kaas Schotel
Dank aan Frederique Jamart voor de foto's
MuzeCafé Marktplein 3 te 3550 H|Z