dinsdag 23 mei 2023

Provinciaal Onderwijs Limburg organiseert jobdag

Op woensdag 24 mei organiseert het Provinciaal Onderwijs Limburg voor het tweede jaar op rij een jobdag te Hasselt.

Al meer dan 75 jaar biedt het Provinciaal Onderwijs Limburg kwaliteitsvol onderwijs aan. De scholen van het Provinciaal Onderwijs in Limburg zijn te vinden van Noord tot Zuid. Van Lommel tot Voeren, in Maasmechelen, Bilzen, Genk, Diepenbeek , Tongeren en Hasselt. Van het basisonderwijs tot het volwassenonderwijs, secundair en buitengewoon onderwijs.

Tijdens de jobdag maken de kandidaten kennis met de verschillende Provinciale scholen en hun studieaanbod. ‘Je kan het vergelijken met een speeddate, waarbij kandidaten en scholen kunnen aftoetsen of ze de juiste match zijn’, zegt Koen Coenen, algemeen directeur van de Provinciale Onderwijsinstellingen. Daarnaast kunnen kandidaten ook vragen stellen aan de personeelsdienst over het meenemen van anciënniteit of in welke vakken les gegeven kan worden met een bepaald diploma.

De vacatures zijn heel divers. Bovendien zoeken ze niet enkel leerkrachten in theoretische en praktijkvakken, maar ook personeel voor ondersteunende diensten, zoals secretariaatsmedewerkers of een master Psychologie. Zowel afstudeerders, als mensen die een carrièrewissel naar het onderwijs overwegen, zijn van harte welkom. Er is maar één voorwaarde: de kandidaten hebben goesting om erin te vliegen!

Het Provinciaal Onderwijs staat bekend om haar goed uitgeruste klassen. Kinderen, jongeren en volwassenen voelen zich thuis in de gemoedelijke, warme sfeer. De laatste jaren werden heel wat nieuwe, moderne klassen gebouwd en ook het volgende schooljaar staat verdere uitbreiding op het programma. Het kwaliteitsvol Provinciaal onderwijs trekt steeds meer leerlingen aan en dus is ze steeds op zoek naar nieuwe leerkrachten.

Het wordt een namiddag, helemaal in het teken van het Limburgs Provinciaal onderwijs. Ook de bijhorende Limburgse gezelligheid ontbreekt niet. Laura’s Sweets & Treats voorziet home made koekjes en koffie en de decoratie wordt voorzien door een oud-studente.

Wie alle informatie op één locatie wil, kan zich inschrijven op de website www.geniaalprovinciaal.be/jobdag en kan tussen 14.00 en 16.30 uur langs komen.

Jobdag Provinciaal Onderwijs Limburg
Woensdag 24 mei, tussen 14.00 en 16.30 uur
Kunstlaan 20, 3500 Hasselt (gebouwen van Provinciaal Instituut voor Verpleegkunde (PIVH)£
Meer informatie en inschrijven: www.geniaalprovinciaal.be/jobdag