maandag 1 mei 2023

Overzicht competitie na laatste wedstrijden op 30 april

Wat een seizoen heeft de club beleefd.
Hebad 1G kampioen in eerste Nationale, en zo de eerste landstitel in het bestaan van de club. Ook in tweede Nationale was het een top seizoen, en speelde Hebad 2G de finale.

Een tweede plaats was het eindstation.
Ook onze twee gemengde ploegen in Liga pakte de titel, zowel Hebad 3G als Hebad 4G speelde kampioen in hun reeks in Derde Liga. Promotie met twee teams naar tweede Liga dus, het wordt niet makkelijker.

In eerste Provinciale eindigde Hebad 5G als derde.
Hebad 6G dat zijn sterkhouders uit het kampioenenjaar zag doorschuiven, kon niet bevestigen en eindigde laatste in tweede Provinciale. Leuk wel dat de jeugd hier alle kansen kreeg en greep. Bij de dames was het voor Hebad 1D een nieuwe start in tweede Liga.
Een mooie derde plaats was het resultaat.

Hebad 2D, dat na de promotie naar derde Liga vorig jaar ook al enkele dames zag doorschuiven naar het eerste team, kon niet bevestigen en eindigde laatste. Bij de heren was het vooral het eerste team dat zich niet kon opladen. Ze eindigen laatste in eerste Liga en zakken zo na jaren op het hoogste niveau terug naar tweede Liga.

Hebad 2H speelde dan weer kampioen in eerste Provinciale.
Hebad 3H met een mix van jong en oud eindigde op een 4de plaats in tweede Provinciale. We kunnen dus alleen maar trots zijn, en willen via deze weg graag al onze spelers, trainers en coaches, competitieverantwoordelijke wedstrijdleiders en sponsors bedanken voor een fantastich seizoen Op naar 23-24, met een nieuwe hoofdsponsor, Raven Investment en nieuwe Victor kledij
Dank aan Chris Linders voor deze info en foto