woensdag 3 mei 2023

Omscholen doe je niet alleen

Wil je een opleiding volgen om je carrière opnieuw te lanceren? Je omscholen voor een nieuwe job of je diploma secundair onderwijs behalen, houdt uitdagingen in die er voor iedereen anders uitzien.

Alleenstaande ouders, langdurig werkzoekenden, schoolverlaters, iemand die na een onverwacht ontslag, burn-out of andere opdoffer de moed opnieuw verzamelt en een plek op de arbeidsmarkt wil claimen, anderstalige instromers, … Iedereen heeft een eigen drempel om over te geraken. Bij CVO De Verdieping doen vier trajectbegeleiders alles wat ze kunnen om je zorgen zoveel mogelijk weg te nemen.

Wanneer je kiest voor een opleidingstraject bij CVO De Verdieping zijn Aicha, Bert, Kristof en Sophie je eerste aanspreekpunten. Zelfs nog voor je start aan een opleiding. Ze bouwen dagelijks bruggen tussen jou en de vakleerkrachten, VDAB, stagebedrijven, je duale leerwerkplek, het cursistenloket, de directie, … De trajectbegeleiders luisteren, coachen en supporteren. Zo maken ze moeilijke tijden minder zwaar.

Heb je goesting om je ambities en dromen waar te maken met een opleiding? Maak dan eens persoonlijk kennis met de trajectbegeleiders en bespreek je plannen, hoop en verwachtingen voor de toekomst tijdens een intakegesprek. Of kom naar één van de geplande infosessies in het open leercentrum van CVO De Verdieping:
• dinsdag 23 mei, tussen 17 en 20 uur
• zondag 4 juni, tussen 14 en 18 uur

De trajectbegeleiders helpen je een leerpad kiezen dat zo goed mogelijk aansluit op je leven. Ze begeleiden je van A tot Z. INFO
CVO De Verdieping - 011 53 87 33
trajectbegeleiding@cvodeverdieping.be
www.cvodeverdieping.be/trajectbegeleiding