zondag 30 april 2023

U15 Kfc Anadol KAMPIOEN op het veld van K Bolderberg fc

De wedstrijd begon goed voor Bolderg al meteen in de eerst 5 minuten moest doelman Tunahan 2 keer aan de bak om de 0 op de scorebord tehouden.
In de 15 minuten was de zwak spelende Leider Anadol (U15) aan de buurt na een geweldige aanname in de 16 met een zuivere loep over de Keeper maakte Bunyamin de 0-1 voor Anadol, in de 2de kwartier na weer een geweldige actie van Bunyamin kwam er een geweldige redding van de keeper Niels in de rebound maakte Bunyamin deze wel af en 0-2 voor de bezoekers. Meteen ook het resultaat van de eerste helft.

De thuis ploeg kwam gretig uit de kleedkamers ander in 10 min stond het meteen 2-2.
Anadol herpakte en scoorde meteen 2x Lars en Jules terug en de score stond plots 2-4 door 2 doelpunten van Musa. In de laatste kwartier speelde Anadol het rustig af en scoorde Musa in de slot nog een doelpunt en een hatrick voor Anadol eindscore 2-5.
U15 KFC Anadol is met deze score opnieuw voor de 2 keer kampioen in een voetbalseizoen.