zondag 30 april 2023

ONTDEK HET NIEUWE CULTUURSEIZOEN 2023-2024

Algemene ticketverkoop start op 2 mei 2023
MUZE pakt uit met het cultuurseizoen 23/24.

Een heel avontuurlijk seizoen met meer dan 80 producties die zorgvuldig door ons team zijn geselecteerd. Ontroerende monologen, intieme concerten, uitbundig cabaret, feestelijke familievoorstellingen of verrassende experimenten van nieuwe namen of gloednieuw werk van bekende artiesten. Het kan allemaal in MUZE. Soms zijn het letterlijk eetbare voorstellingen zoals het wonderbaarlijke ‘Zeemaal’ van Laika of het project ‘Smaak’ van TV-kok Jeroen De Pauw.
 
KLIK OP DE BANNER HIERLANGS (links)   VOOR HET PROGRAMMA TE LEZEN

Regelmatig worden actuele thema’s aangesneden zoals in de ‘Kleine Helden’ van Rudi Vranckx of in ‘Dwarskijker’ van De Roovers. Soms staat de zaal op z’n kop met opzwepende bluegrass, blues, country of goeie ouwe rock ’n roll. Om dan weer weg te smelten in de prachtige pianoklanken van Chopin of in de erotiek van Bar d’Amour. 

Kortom, in MUZE worden alle zintuigen geprikkeld van jong en oud. Bij ons ontdek je cultuur uit vele uithoeken en dat in het sfeervolle kader van de oude steenkoolmijn. Trakteer jezelf op een deugddoend potje cultuur en koop vanaf 2 mei je tickets voor het seizoen 23/04. Met een MUZE-vriendenpas [10 euro] betaal je altijd de laagste prijs! Tickets via www.muze.be.
Foto © Kris Vandevenne/MUZE