zaterdag 15 april 2023

MUSTANGS en veel publiek om ze te bewonderen.

Whaaaw wat een opkomst voor de eerste dag  MUSTANG FEVER, ne plezante dag en het weer viel mee alleen wat te veel wind vooral voormiddag maar de liefhebbers van the AMERICAN CAR MUSTANG hadden hier geen last van. Zij willen allen maar die mooie cars bewonderen  en zien. Die het meest in het oog viel was de gele Mustang in premiere waar vele mensen van heel ver naar hier kwamen gereden de Mustang van de nieuwe generatie.

De elektrische Mustang (we moeten met de tijd mee) heeft hier ook zijn plaats en samen met Ford België en Ford Nederland krijgen ze een hot spot op het terrein.
Adelbert presenteren ook een paar Mustangs die zeer speciaal gedecoreerd zijn in een speciaal thema.
- Op zondag zal onze vriend met de safety jogger north american T6 Harvard enkele passages doen.
Dit is een opleidingtoestel van juist na de tweede wereldoorlog met zijn typische dikke stermotor.

Ook de grootste miniatuurcollectie is wat uitgebreid en een uitdaging om die nieuwigheden te ontdekken. Verder zal ook een cartoonist zal zijn werk tonen en een kunstenaar maakt van oude Mustang delen leuke dingen zoals lampen en klokken. Dit aangevuld met knappe Mustangs uit mijn privé collectie en een line up van modellen die te koop zijn gaat het zeker de moeite zijn.

KORTOM gezegd morgen is er nog een laatste kans om heel deze MUSTANG FEVER te aanschouwen in de Schaapsweg te 3550 Heusden-Zolder. Dank aan RB Fotografie voor deze mooie foto's, verslag Rudi Coomans