vrijdag 21 april 2023

Les Soeurs naar Parijs/ Les Soeurs à Paris


Zussen Hendrickx maken hun meisjesdroom waar en openen een pop-up store in hartje Le Marais Naast hun huidige winkelpunten in Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven, Knokke, Maastricht en Schilde openen de drie zussen achter het Belgische modelabel Les Soeurs in mei hun negende winkel in Parijs. Ze strijken er van 2 tot 29 mei neer met een pop-up store in Le Marais, hun geliefde buurt waar ze al jarenlang naartoe trekken om zich te laten inspireren door de Parijse sfeer en de Parisienne in het straatbeeld. Een droom die werkelijkheid wordt en waar de zussen reeds geruime tijd naartoe werkten. De droom werd al enkele jaren geleden uitgesproken en ingepland, maar de Covid pandemie stak daar eerder een stokje tussen.

De pop-up store in Parijs betreft de eerste in een reeks van meerdere internationale pop-ups die Les Soeurs de komende jaren zal openen om uit te testen wat het marktpotentieel is van hun Belgische modelabel buiten de landsgrenzen. De ultieme droom van de zussen betreft immers het openen van eigen Les Soeurs stores in alle hippe Europese modesteden.

Het aanbod van Les Soeurs betreft een collectie kleding, juwelen en accessoires die de zussen eigenhandig en 100% op basis van hun persoonlijke smaak ontwerpen en laten produceren. Hun winkels, die modebewuste vrouwen aantrekt omwille van de uitgekiende alsook betaalbare selectie trend-items van het moment, zijn dan ook een weerspiegeling van hun eigen kleerkast en juwelenkistje.
Wie graag een kijkje wil nemen, kan van 2 tot 29 mei terecht in hun idyllische Parijse pop-up te 21, Rue Debelleyme.