woensdag 26 april 2023

BRAVO BOULEVARD op zaterdag 06 mei

Bravo Boulevard organiseert jaarlijks een muzikaal en culinair netwerk-event onder de titel Bravo BLVD, waar de nadruk ligt op samen ongedwongen genieten van goede smaken en sferen. Om zo met z’n allen een bijdrage te leveren aan sociale projecten in de regio. Kortom: Beats, Bites & Fundraising.

DOORS ; 21u30
Inkom ; €15
Meer info : www.bravoboulevard.be/

Bravo BLVD 2023 een feest in spé om nooit te vergeten

De editie waar Bravo BLVD alles uit de kast haalt om er een spetterend event van te maken. Na enkele jaren op pause gestaan te hebben komt Bravo Boulevard opnieuw voor de dag met een avondvullend programma. De succesformule van Bravo Boulevard blijft overeind en zo wordt de avond opgesplitst in 2 delen. Het netwerkdiner gevolgd door een spetterende muzikale avond.

Beats, Bites & Fundraising..

Stray Dogs is een vijfkoppige ambiance band die enkele jaren geleden onze foyer wist omver te blazen. Nu staan ze op ons groot podium en zorgen dat onze dansbenen opgewarmd worden.

MOEDERTAAL is Smoorverliefd op Nederlandstalige muziek. Althans, Dit is wat mijn mama zei. Of ze nu Manon, Belle Hélène of Annabel heet, van Ebbenhout is of een Snollebolleke: ze passeren Allemaal de revue. Watskeburt? Op Zaterdag mag er al eens een Dansplaat gespeeld worden, toch? Vergeet de tijd, kom erbij En dans, ’t is Nu of nooit! Ik neem je mee doorheen een selectie van de grootste Nederlandstalige hits: Spring op De trein met een Broodje Bakpao want we gaan stevig Pompen.

Met een verrassend repertoire, Ongewoon en Cooler als ekke gebracht, verwent deze vijfkoppige band met kaskrakers die je Automatisch kan en wil meezingen. Dit is geen Noodgeval, Dit is voor jou!
Dj Tom speelde al heel wat locaties plat over de hele wereld met de juiste nummers op het juiste moment. Op 6 mei speelt hij een thuiswedstrijd en is hij onze co piloot tot in de vroege uurtjes.