woensdag 26 april 2023

BIERAVOND bij CHIRO Zolder we mochten een gesprek met Michiel Schepers hebben

De Bieravond wordt al lang georganiseerd door de leiding van Chiro Zolder, ik had een gesprek met Michiel Schepers hierover en als de vraag kwam van hoelang dit evenement al bestond kreeg ik volgende antwoord van Michiel  << Ik zou het eerlijk gezegd niet weten welke editie het dit jaar is.>> maar dat het populaire is dat kan ik beamen.

Waarom  de BIERAVOND op 29 april doorgaat is het antwoord vrij snel "" Dit valt in het weekend van 1 mei en is een goede datum omdat na een zware avond|nacht kan je weer volledig op je stukken komen na 2 rustdagen. 

Wat staat er allemaal op de planning Michiel 
De bezoekers mogen zich verwachten aan een avond vol toffe dingen: Vlaamse kermis, live-muziek, springkastelen, Kubb & spikeball -tornooien, verschillende soorten bieren, … Kortom: een echte Chiro-avond vol leute en plezier.

Wat mogen de aanwezigen zoal verwachten op de bierlijst?
De bierenlijst blijft een verrassing tot de avond zelf, maar we beloven dat tussen de 35 verschillende soorten bieren bekende klassiekers zitten, alsook nieuwe opkomers. Voor ieder wat wils, ook voor de non-alcoholische liefhebbers.

Voor de line-up kan je terecht op het facebookevenement van Bieravond, daar worden de komende dagen  de artiesten bekend gemaakt.
Alles gaat door op de terreinen van Chiro Zolder/de Jogem: Ringlaan 50, Heusden-Zolder