zaterdag 1 april 2023

AAFKE ROMEIJN + WINSTON in de zwarte zaal cc Muze


Gisterenavond mocht het publiek in cc Muze genieten van AAFKE ROMEIJN die hier in Heusden-Zolder haar Belgische Tournee afsloot + WINSTON. Winston bracht het voorprogramma. Het publiek smaakte deze heerlijke optredens.
Foto's met dank aan Ann Jordens + info  via cc Muze

AAFKE ROMEIJN Aafke Romeijn verwerkt vele thema’s in haar liedjes, gedichten en boeken. Van architectuur tot zelfreflectie en van anti-depressiva tot zuivere liefde. In haar nieuwe show Godzilla kneed ze al haar disciplines en onderwerpen tot één geheel. Godzilla is het monster dat wereldsteden aan gruzelementen stampt. In de songs van Romeijn is hij de belichaming van de spoken en geesten in haar hoofd. Het album kreeg terecht 4 sterren in De Standaard. In België scoorde ze Radio 1-hits met o.a. ‘Spoiler’ [Alles komt goed] en ‘Ameland’ dat ze samen met Spinvis maakte. En met Isabella A bracht ze het aanstekelijke ‘Zoals Je Bent’ uit. In onze zwarte zaal zal Romeijn uitstekend tot haar recht komen met straffe artpopsongs die taboes doorbreken. En dat in een speciaal lichtdecor van het Amsterdamse collectief Blauwe Uur.
www.aafkeromeijn.nl 

Support act - WINSTON
De band rond guerrilladichter Simon Alice René, het muzikaal verlengstuk van zijn dichterschap. Met zijn electro-pop brengt hij straffe teksten in ruige rock, dansbare electrobeats of zeemzoete popsongs, maar steeds met het hoekig kantje van een guerrillapoëet. Dat het live zal knallen is dankzij de strakke percussie van Dirk Oliestelder en het puike gitaarwerk van Bart Ieven. Simon Alice René (zang) Dirk Oliestelder (drum) Andy Willems (toetsen)