donderdag 2 maart 2023

Overzicht vzw De Val in Viversel

 Op 01 november is de Val voor onbepaalde tijd dicht gegaan om verbouwingswerken uit te voeren. En ondertussen zijn al heel wat zaken aangepakt en uitgewerkt.
Even schetsen het mogelijke verloop voor  de toekomende tijd.
Halverwege maart zullen de afbraakwerken startten van het bestaande café gedeelte. Dan zal hierop volgende de opbouwwerken starten van de nieuwe infrastructuur en als alles volgens plan op schema zit kan het mogelijk zijn dat vzw De Val terug open gaat in het voorjaar 2023.
BUURTEN OP DE VAL zal dan uitgebaat worden door Falke & Ruben die sinds kort ook in het dagelijks bestuur van de vzw zitten. Zij zullen er voor zorgen dat De Val dagelijks geopend word vanaf 09u30 's morgens tot 's avonds. 
In samenspraak met de gemeente Heusden-Zolder zullen wij buiten de gekende & geplande  activiteiten kermis, smoutebollen, nieuwjaardrink en de Amerikaanse dag nog meer themadagen - weken organiseren voor jong en oud.
Tevens wil de vzw ook een ontmoetingsplaats creëren  voor al de jongeren van Viversel en omstreken. En laat  de mensen van de vzw ook hopen dat de jongeren zich welkom voelen in vzw De Val om met vrienden hier samen te komen..
We houden u nog verder op de hoogte mocht er nog nieuws worden uitgebracht.