donderdag 16 maart 2023

MINI Belux presenteert gloednieuwe Safety Car op Circuit Zolder

Tijdens de eerste MINI JCW Track Experience van het jaar.
De lancering van de eerste MINI JCW Track Experience van het jaar krijgt een vliegende start. MINI Belux stelt de gloednieuwe Safety Car van Circuit Zolder voor: een 306 pk sterke MINI John Cooper Works Clubman met een opvallende look.

MINI Belux verlengt de samenwerking met Circuit Zolder voor een derde jaar op rij. Op 16 maart werd de nieuwe Safety Car voor het eerst voorgesteld aan het Belgisch publiek, ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe seizoen van de MINI JCW Track Experience.

Het nieuwe design benadrukt de sportiviteit en veelzijdigheid van het voertuig. Met als hoofdkleuren rood, wit en zwart, zal de nieuwe Safety Car zeker niet onopgemerkt blijven op het tarmac. Door het optische effect verandert de kleur van de auto, met enerzijds een witte kant en anderzijds een zwarte kant. “Tijdens de twee afgelopen seizoenen is de MINI John Cooper Works Clubman de ideale Safety Car gebleken: een perfecte balans tussen een veelzijdige, ruime wagen die plaats biedt aan materiaal en eventuele passagiers én een wagen die toch over voldoende vermogen beschikt om een race op gang te trekken of in geval van een interventie snel te kunnen tussenkomen. Om die reden hebben we ook voor dit seizoen voor onze snelste MINI Clubman gekozen,” zegt Joachim Sas, General Manager van MINI Belux.

De MINI John Cooper Works Clubman is de krachtigste auto uit het MINI assortiment. Deze beschikt over een vermogen van meer dan 300 pk, in combinatie met een automatische 8-versnellingsbak. Het vermogen wordt over alle vier de wielen verdeeld dankzij de MINI ALL4 vierwielaandrijving. Dit betekent dat de auto in alle omstandigheden door de bestuurder kan worden bediend. Op technisch vlak is de wagen 100% standaard.

Ervaar het volle vermogen van de John Cooper Works motoren
Sinds 2019 organiseert MINI Belux in samenwerking met Petrolhead en Circuit Zolder de MINI JCW Track Experience. Prospects, klanten en fans kunnen kennis komen maken met de sportiefste en snelste MINI's, dit alles onder begeleiding van onze professionele MINI rij-instructeurs.

Geïnteresseerden kunnen zich rechtstreeks inschrijven via de website www.MINI.be of bij een erkende MINI verdeler.
Alle informatie over de MINI JCW Track Experience vindt u hier:
NL: https://www.mini.be/nl_BE/home/mini-john-cooper-works-track-experience.html