dinsdag 7 maart 2023

Kunstige Kids Cité en wereldvrouwendag

Op woensdagnamiddag 8 maart 2023 om 14 u gaat er in de lokalen van Bindus vzw een kunstworkshop rond de thema’s: rouw, verbondenheid en hoop voor de slachtoffers in Turkije en Syrië door.

Ouders en kinderen van de gemeentelijke wijkwerking Cité komen samen om te schilderen en te creëren onder de begeleiding van La Boubi art en Be a Flower (Beide lidverenigingen van Bindus vzw).
Op wereldvrouwendag vinden we het thema verbondenheid extra belangrijk en willen we de aanwezige vrouwen nog eens extra in de picture zetten aan de hand van een foto.

De gemaakte kunstwerkjes kaderen in een groter geheel van Kunstige Kids Cité. De kinderen van de wijkwerking werken 4 weken lang (vanaf 1 maart) met allerlei kunsttechnieken. Al hun werken worden verzameld en zullen op woensdag 22 maart worden tentoongesteld. Om 15u wordt de tentoonstelling van de kunstwerken feestelijk geopend in het wijkcentrum Cité.
Na de opening is er een receptie met hapjes en kunnen mensen de tentoongestelde werken kopen.

Alle opbrengsten van de tentoonstelling zijn ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Dit evenement is een samenwerking van wijkwerking Cité, Bindus VZW en SAAMO Limburg.
Voor meer informatie kan je altijd bellen naar Brigitte Thijs van de wijkwerking Cité (gsm: 0470/664948, Nazlihan Gunaydin van Bindus vzw (gsm: 0472/735901 of Katrien Swennen van SAAMO Limburg (gsm: 0497/973672).