vrijdag 17 maart 2023

Expo "Blik op Kunst" is smaakmaker voor bierfestival The Beer Experience in H|Z


Breng een bezoek aan het MuzeCafé (Marktplein 3 te 3550 H|Z) en je kan  naar de expositie "Blik op Kunst". De curator van de expo is brouwerij "Stroom" uit Gent. De brouwerij staat bekend om de mooi vormgegeven bierblikken waar kunstwerken op afgebeeld staan. Voor het eerst ooit worden de originele werken vanop hun blikken getoond en krijg je een betere inkijk in het werk van elke kunstenaar. Deze expo komt er niet toevallig, maar is een voorsmaakje van het bierfestival The Beer Experience, dat plaatsvindt op 18 en 19 maart 2023 op dezelfde locatie: ZLDR Luchtfabriek en CC Muze.

De expo zal te zien zijn in de mezainne boven het Muzecafé. Er worden 14 kunstwerken tentoongesteld: 7 werken die op de bierblikken staan aangevuld met 7 andere werken van de kunstenaars. De kunstwerken zijn van de artiesten Wout Vercammen, Joëlle Dubois, Thomas Dhanens, Liliane Vertessen, Jorden Boulet, Jerome David en Karin Borghouts.

Ticket bierfestival is inclusief bezoek expo
 De expo Blik op Kunst is te zien tot en met 19 maart en loopt door tijdens de openingsuren van het Muzecafé tot en met het festival zelf. Een ticket voor het bierfestival geeft ook toegang tot de exporuimte tijdens het festival zelf.
Foto's met dank aan Joseph Bams