maandag 6 maart 2023

Aannemer die werkt volgens de veiligheidsvoorschriften voor de omwonende


Er zijn de afgelopen weken werken uitgevoerd in de St-Rochusstraat en de Witte Barrier voor “De Watergroep”. De aangegeven omleidingen zijn voor de actieve weggebruiker immers veilig en doordacht aangebracht.

De (Turkse) aannemer – AH-Group- kreeg van de Fietsersbond ’n compliment vanwege z’n zeer goed wegsignalisatie die hij telkens aanbracht. Ook de omwonenden waren blijkbaar zeer tevreden, zowel over de informatie die op voorhand van de aannemer ontvingen als ook van het netjes opruimen ’s avonds na het beëindigen van de werken. Er wordt voor een zeer goede tijdelijke toegang tot de woningen gezorgd en op alle vragen van de omwonenden wordt meteen gevolg gegeven. Wij als ""Fietsersbond H|Z""  zijn dan ook tevreden dat we ook eens mogen melden dat dit type werken wél veilig en degelijk gesignaleerd kunnen uitgevoerd worden.

Nadat wij deze aannemer gefeliciteerd hadden toonde hij ons ’n schrijven dat hij ontvangen had van z’n opdrachtgever (De Watergroep) die blijkbaar ook van de politiediensten felicitaties gekregen had. “KORTOM, HET IS EEEN PLEZIER OM MET DEZE FIRMA SAMEN TE WERKEN”
Dank aan Jef Broux voor de Fietserbond H|Z voor verslag en foto's