zondag 5 februari 2023

Prins Eric I zwaait de scepter bij De Feestknallers

C.V D Feestknallers stellen hun tweede Prins aan Prins ERIC I.
Prins Eric I mag Jaak I opvolgen en mag het jaar 2023 met de Septer zwaaien bij de Feestknallers.
Mijn naan is Eric Vanhoudt en geboren te Heusden-Zolder op 27 mei 1959 waar Ik nog steeds woon, ben gehuwd met Annie Verslegers in 1981, ben vader van 2 zonen en 2 dochter , heb ondertussen ook 2 kleinkinderen Keano en Kyaro .

Ben op jonge leeftijd eerst naar het leger geweest en gevestigd in Duitsland daarna ben Ik in de mijn gaan werken, na de sluiting ben Ik als zelfstandige begonnen in de verwarming en sanitair, nu pen Ik gepensioneerd.
Ben medeoprichter en voorzitter van deze prachtige groep waar Ik heel trots en fier op ben.
Ik ga dit seizoen ook genieten en proberen Prins Jaak I volwaardig op te volgen (weet dat dit niet gemakkelijk zal zijn)
Laat het feest maar beginnen. PROFICIAT PRINS ERIC I