woensdag 8 februari 2023

Een aparte loper vanmiddag op onze terril

Vanmiddag het was om te genieten van het prachtige zonnetje in de lucht en dan maar wat stappen op ons 5 sterrenplaatsje  de TERRIL. Ik was er niet alleen want vele  kwamen hun wandeling maken. Maar op een gegeven moment hoorde ik een loper achter mij, maar als de loper mij voorbij liep moest ik toch even slikken... zonnig en mooi weer maar hoe deze man hier loopt doet mij al denken aan de zomer . En aan de blikken van vele anderen die op de Terril wandelde zag ik dat zij net zo dachten als ik.

Nu  ik had al een foto gemaakt en dacht ik moet toch even kennis maken, dus ik wachtte  hem op en
kwam ik al snel te weten dat hij Jos noemde en 61 jaar was. Als ik dan de vraag stelde waarom hij al op zijn zomers aan het lopen was snapte ik hem wel met het volgende antwoord.  ""Mah meine jung "" ik ben bij de ijsberenclub in Deurne (Antwerpen) en koud heb ik niet (als ik lang stil sta wel zulle). En ik loop heel graag dus dit is mijne 14de maal dat ik de berg oploop en afdaal. Moet in conditie zijn voor de marathons en zo die er aan staan te komen. CHAPEAU Jos ik hoop u nogmaals tegen te komen op de terril.