zondag 15 januari 2023

Week 12: Resultaten uitmatchen 13+14 nov.

Vrijdag de dertiende, voor sommige bijgelovige lieden een ongeluksdag waarop men beter binnenblijft en niets onderneemt. Onze B-ploeg trok er zich niets van aan en toog vol goede moed met Marc, Natanaƫl, Kristel en Robert naar Aarschot. Alleen Rudy Goossens (D0) konden ze alle vier niet verslaan, hoewel het er telkens om spande in 3x een 5-setter. En Natanaƫl moest ook na een spannende 4-setter zich overgeven aan Jan Brems (D4). Dus toch eigenlijk een klinkende overwinning 5-11.

Zaterdag moesten teams A en D naar Hasselt. Onze A-ploeg noodgedwongen met 3 man trad aan tegen Hasselt A. Verrassing! zij ook met drie. Maar dan wel met Frederic J, een B2 klassement als eerste man. Jimmy en Frederik wisten, met moeite, alleen de laatste man Tom (C4) te kloppen maar zij moesten ook de duimen leggen voor C2 Didier. Andy kwam nog wat spelritme tekort na zijn lange afwezigheid.
De D-ploeg met Ludo, Nicolas, Yorn en Vince namen het op tegen Hasselt C (de eerste in de rangschikking). Nicolas walste weer eens met gemak over de vier tegenstanders. Ludo kreeg na zijn moeizame start en een tweede gewonnen match, weer een dipje dat hij niet te boven kwam. Ook Yorn kon met 2 overwinningen tevreden zijn. Zijn derde match, tegen Raili, was in de derde set een ware triller: de stand liep ongeveer gelijk op tot 10-10 en daarna werd er beurtelings een punt ge

Vince wist goed mee te spelen en zelfs in zijn laatste match een set winnen tegen Raili. Dat was blijkbaar ten gevolge van een weddenschap met papa, om een hamburger te mogen gaan eten. Per gewonnen set verdiende hij dan een onderdeel, dus nu bleef het bij een potje mayonaise.... 
Met de uitslag 8-8 was alleen Ludo niet echt content, maar we staan toch nog altijd op de tweede plaats , weliswaar samen met Schulen.
Onze C-ploeg had een vrije dag.
Met dank aan Ludo Bellinkx