zondag 15 januari 2023

Prinses Ines I zwaait de scepter bij de Slamridders het volgende carnavalseizoen.


  En vandaag was het dan zover dat de Slamridders weer mochten feesten in Ons Huis  "" DE ONTBIJTSHOW"" was geheel uitverkocht en er waren nog heel wat mensen die een croque, soep of taart konden bestellen zolang er nog in voorraad waren. Tussendoor werd alles mooi aan elkaar gepraat door Jean-Paul Klinkers ( de Limburgse Andre Vanduin). De ene carnavalsgroep na de andere kwamen de zaal in gestapt en op korte tijd was heel de zaal volgelopen. DJ  DGW Sound zorgde voor de grootste carnavalskrakers en zorgde voor de nodige sfeer onder de carnavalisten. 
11u11 is dan het moment dat Prinses An I en hofdame Liesbeth het podia betraden  met een opmars want Prinses An I had toch voor een schitterend carnavalsseizoen gezorgd met het Slamridders na corona maar vandaag moest zij toch de scepter, sleutel gemeente en dergelijke inleveren tot grote spijt. Toch een welgemeende dank voor Prinses An I en Hofdame Liesbeth ALAAF, ALAAF,... ALAAF

Ondertussen mochten de bezoekers gewoon verder eten en smullen en er waren optredens van
- De limburgse André Vanduin
- Andrea schön
En het 12u30 naderde voor een hele opmars van prominenten die samen op de podia zich klaarmaakte voor de nieuwe Prins/es voorstelling. Iedereen was benieuwd wie of wat zou komen en DE SHOW  kon beginnen. en al snel zagen we de charmante Prinses Ines I die het volgende seizoen de scepter mag zwaaien bij de Slamridders bijgestaan door Hofdame Linda. En Prinsses Ines zal  niet alleen regeren, want ze is namelijk zwanger van haar eerste kindje dewelke hij of zij op 8 Juli zal geboren worden.  

Veel volk in Ons Huis de plaatsen waren volledig ingenomen, namiddag stond dan nog op het programma de KINDERNAMIDDAG omstreeks 14u11 met  ""THE KIDS DISCO SHOW"" en de toegang was geheel GRATIS.
De carnavalsgroepen die wilde meerijden in de carnavalstoet mochten zich ook al inschrijven voor deelname op 14|15|16 april eerstkomende.
SLAMRIDDERS het was mooi en goed ALAAF, ALAAF ... ALAAF
Foto's (straks meer foto's)  met dank aan Frederique Jamart en tekst Rudi Coomans