maandag 9 januari 2023

MOVE 2 BLUES op 12 januari "" The ORIGINAL STRIKES"" in MuzeCafé

En dan gebeurt het onvoorstelbare, eind december sluit de Muziekodroom Hasselt één van de bekendste concertzalen van Limburg, definitief zijn deuren.

Onze vereniging Move2blues werkt, als organisator van de blues concerten, sinds oktober 1999 samen met de Muziekodroom en zit plots zonder thuishaven.

In loop van de voorbije 23 jaar hebben we talloze concerten met Blues bands van over de ganse wereld georganiseerd.
Weliswaar waren dit nooit de voor ons onbetaalbare top bands zoals Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy of John Lee Hooker maar wel sub toppers zoals de Belgische The Electric Kings, El Fish, The Sneatsniffers... en internationale bands zoals Anson Funderburgh, Junior Watson, Duke Robillard, Charlie Musselwhite, Dana Gillespie, James Harman & Gene Taylor, Rod Piazza & The Mighty Flyers, Louisiana Red, Ian Siegal, Lurrie Bell, Jim Suhler, Mike Morgan, Sugar Ray Norcia en vele anderen.

Onze medewerkers, alle 65 plussers, hebben er nog steeds zin in en hebben na deze opdonder beslist dat het te vroeg is om de handdoek in de ring te gooien. Na een moeilijke zoektocht hebben we een andere locatie voor onze bluesconcerten gevonden, het wordt de MUZEcafé, Marktplein 3 bus 1 Heusden Zolder (oude koolmijn gebouwen). Een prachtige locatie met een mix van zit en staanplaatsen, een warme akoestiek, een grote gratis parking en drankjes aan democratische prijzen en bovendien voelen we ons er welkom. We kijken dan ook uit naar een fijne samenwerking met de mensen van het MUZEcafé en naar een enthousiast publiek.

We willen de vele Limburgse collega's organisatoren bedanken voor het feit dat ze ons spontaan hun zaal ter beschikking stelden. Dat appreciëren we geweldig, het heeft ons gesterkt in het voornemen om verder te doen.

Tevens dank aan de mannen van BE-mine Blues om ons welkom te heten in de locatie die we met hen als organisator van blues concerten op zondagavond gaan delen.
Alle info ivm onze concerten die doorgaans op de 2de donderdag van de maand plaatsvinden vind je op onze www.move2blues.be
Hopelijk zien we jullie in grote getale terug in 2023 @ MUZEcafé Zolder.