



Van 8 december tot 8 januari vindt Under The Stars plaats in Watt17, Heusden-Zolder.+
30 jaar na de mijnsluiting, brengen we beide uitersten (de mijnen en de sterren) samen in een heerlijk menu met knipoog naar de steenkoolmijnen, in een feeriek kader.

Langzaam volg je het pad van lichtjes, de geur van eten komt je tegemoet. Plots, uit het niets, zie je ze verschijnen … Het voelt alsof je een andere wereld binnenstapt. Sfeervolle, verlichte domes rijzen op uit het landschap. Je reis door de wondere wereld van outdoor cooking begint hier.
Reserveren doe je via deze link
In Heusden-Zolder werken staat voor het eerst de talentvolle chef Stefano Bagnoli achter het fornuis. Stefano weet altijd culinair te verwennen en verrassen. De gerechten kunnen omschreven worden als creatief, vernieuwend en geïnspireerd op de Italiaanse passie en sfeer voor smaken en texturen die er in de jaren 50 in de cités van de steenkoolmijnen hing.