zaterdag 10 december 2022

Nieuwe webshop met preloved (2dehands) baby- kinderkleding -spullen

Vandaag opent mijn de nieuwe webshop met preloved baby en kinderartikelen in Heusden-Zolder.
Gezinnen met jonge kinderen kunnen bij mij kleding, spullen en speelgoed duurzaam en voor kleine prijsjes kopen. Omdat ik morgen open, geef ik de eerste week 20% korting voor iedereen die zich inschrijft voor The Preloved Club. Dat kan via www.findjoys.be

Omdat babyspullen van meer dan één luierkontje kunnen houden,
omdat het goed is voor mama en papa’s portemonnee,
omdat het nog beter is voor het milieu,
omdat er echt (unieke) pareltjes tussen zitten!

Ook op de socials ben ik terug te vinden: Instagram: https://www.instagram.com/find.joys/
                                                              Facebook: https://www.facebook.com/findjoyss/
Daarnaast is Find Joy natuurlijk ook altijd op zoek naar mama’s en papa’s die hun spulletjes willen verkopen. Na onderling overleg doen ze dit op mijn webshop (link hierboven), zelf moeten ze zich van niets iets aantrekken enkel geregeld centjes ontvangen.