zaterdag 17 december 2022

KERSTMARKT in EVERSEL


vanmiddag was het druk op de grote parking aan Sint Baaf in Eversel, want de standhouders kwamen hun standje klaar maken om  de kerstmarkt fijn en vlot te laten verlopen. Iedereen gaf hun stand zelf attributen mee om het gezellig te maken. En dan opende deze kerstmarkt om 17 uur de deuren, en al snel was er zeer veel publiek hier naartoe gekomen. De ene kwam voor koopjes en pakjes te kopen voor onder de kerstboom te leggen en de andere kwamen voor te genieten van de gezellige sfeer die dit evenement met zich mee bracht.

Je kon er terecht voor pannenkoeken, zwarte & witte pensen met brood,  croque monsieur, suikerspin & churros, Cowboysoep, hamburgers en braadworsten en nog Aziatische hapjes. Dus voor de lekkerbek onder de bezoekers was er keuze genoeg. Maar de liefhebbers van drank kwamen ook aan hun trekken denk maar aan verschillende bieren, soep chocomelk, Jenever en Jaegemeister, 
Vele hielden ook halt  met de vele knutselwerkjes die er te koop werden aangeboden, of aan de stand Vlaamse spelletjes dat steeds interessanter werd naarmate er meer gedronken was. Hier en daar galmde er een kerstliedje op de achtergrond of de aanwezige zorgde voor de kerststemming.
Een prachtige kerstmarkt waar Eversel terecht fier op mag wezen dank u Gunther
Foto's met dank aan Frederique Jamart, verslaggeving door Rudi Coomans