donderdag 29 december 2022

Exsultate & jeugdkoor Villanella & ensemble in de Heilig Hartkerk van Boekt.


Na drie jaren brengt Exsultate opnieuw een sprankelend Kerstconcert
Vandaag was het tweede optreden van Exsultate samen met het jeugdkoor Villanella  & ensemble onder leiding van Bruno Spengers & An Alen.  Dit in de Heilig Hartkerk in Boekt Ubbelstraat 88 te 3550 H|Z)  dat om 20 uur van start is gegaan. Er was gerepeteerd zodat beide koren goed op elkaar waren afgestemd en ingespeeld. Gisteren was dan de eerste succes avond in de H Hartkerk en het aanwezige publiek was laaiend enthousiast van deze prachtige nummers die elk Exsultate & jeugdkoor Villanella ten gehoor brachten in deze mooie kerk met goede agoustiek.

Met het thema “LISTEN - Luister” brachten ze een muzikale reflectie van dialoog met elkaar, met de natuur, maar ook met onszelf!
Wat betekent een wereld zonder dialoog, een wereld zonder respect voor het leven op deze planeet, een wereld zonder vrede met elkaar en met jezelf … Luister naar de universele taal van de muziek en je krijgt gegarandeerd een ontwapenende vredessymfonie!

LISTEN to … LUISTER naar …
♫ 25 betoverende jonge engelenstemmen van het jeugdkoor Villanella uit Geel-Laakdal,
♫ Een schat aan tijdloze (Vlaamse) kerstliederen & Christmas klassiekers met als afsluiter heerlijk ritmische hoopvolle Latijns-Amerikaanse kerstliederen en samenzang, ♫ Een orkest van jonge, beloftevolle en professionele muzikanten.
.Na het concert is er in de kerk ruim tijd voor een gezellig samenzijn met een lekker drankje en worstenbroodje.
Dank aan Linda Graulus  voor deze mooie foto's