zondag 27 november 2022

TTC SMASH HEUSDEN laatste thuiswedstrijd van dit jaar 2022

Het zit nog niet mee voor onze A-ploeg. Met nog steeds een invaller als 4de man, moesten ze het nu opnemen tegen Herckenrode A die hun zo goed als beste ploeg afvaardigde met 2x B6 klassementen. Hier tegen hadden onze jongens geen verhaal en konden Jimmy, Wouter en Frederik enkel winnen tegen de 2 lager geklasseerden. Invaller Johan zette weer zijn beste beentje voor, maar het mocht niet baten.

De B-ploeg wist tegen Herckenrode C met veel vieren en vijven (wat betreft de sets toch) hun tweede plaats in de rangschikking veilig te stellen en mede dankzij de overwinning van de leidende ploeg Neerpelt A op rechtstreekse concurrent Schulen E, nemen ze een paar puntjes meer afstand van deze laatste. Marc, Natanaƫl, Arno en invaller Rudi kweten zich zo van hun belangrijke taak.

Kommer en kwel voor de C-ploeg, die alweer met een vertimmerd team moest aantreden tegen een sterk Hasselt United F. Van deze materiaalspelers kon Liviu wel 2 man een kopje kleiner maken, weliswaar met veel moeite en Jos moest, na een overwinning op hun derde man, het hoofd buigen voor de anderen. Ludo stond quasi machteloos en Steven ging telkens weer de mist in tijdens nochtans prima spel met enkele 4- en 5-setters.

Voor onze D-ploeg stond hun eerste plaats in de rangschikking op het spel. Reserveman Jeff begon zijn eerste competitiematch zenuwachtig maar groeide in zijn rol. In zijn derde wedstrijd wist hij zowaar een setje binnen te halen en zijn laatste set in de 4de match moest hij gewonnen geven met 11-13. Nicolas wist met enige moeite 3 tegenstanders over de knie te leggen maar Yorn en Thibault moesten na hevige strijd tevreden zijn met 2 overwinningen. Resultaat slechts 1 puntje erbij in de rangschikking en dus evenveel als Schulen G, die hun wedstrijd wist te winnen. Ex-aequo op de eerste plaats dus, maar Schulen heeft in totaal wel 6 sets meer gewonnen. Hasselt C was vrij en staat nu 1 punt achter. Het kan nog een lange hevige strijd worden voor die begeerde koppositie.
Heusden A - Herckenrode A 06 - 10
Heusden B - Herckenrode C 11 - 05
Heusden C - United F 03 - 13
Heusden D - AS B 07 - 09
Dank aan Ludo Bellinkx voor verslaggeving en Kaziu Danko voor de foto