woensdag 23 november 2022

Toekomst Telt bezoekt Koala en Kameleon, het Huis van het Kind

Onze gemeente heeft heel wat sociale voorzieningen die zich richten op kinderen en ouders. Het bekendmaken en meer toegankelijk maken van de verschillende welzijnsdiensten is 1 van de doelstellingen van het project Zorgzame Buurten in Heusden-Zolder

Natasia Maj (Kameleon, Huis van het Kind), An Palmans (lokaal dienstencentrum De Zandloper), Katrien Swennen (SAAMO) en Daniella Gaethofs (Kinderdagverblijf ONKI) en Nele Palmans (Ferm Kinderopvang) gaven aan de leden van de burgerbeweging Toekomst Telt en enkele sympathisanten uitleg over de voorschoolse ontmoetingsplekken Koala en Hupsakee, kinderdagverblijf Onki, het aanbod van Ferm Kinderopvang en Kameleon Huis van het Kind.

Nadien volgde een uitgebreide rondleiding in het Huis van het Kind (Kameleon) met de vele werkingen en diensten waaronder een bezoek aan de Spelotheek. Een wandeling door het Weyerkesbos mocht natuurlijk niet ontbreken.

Op deze wijze kan de burgerbeweging Toekomst Telt nog beter samenwerken met de bestaande diensten om zo haar sociale doelstellingen na te streven.