zaterdag 5 november 2022

Talha Ulvan en Alper Uludag voor het eerst samen bij Giresunspor aan de aftrap.

Na 12 speeldagen was het zover , 2 Heusdenaren samen in de ploeg bij Giresunspor tegen Istanbulspor. Giresunspor kwam al vroeg na 18 min op achterstand 0 - 1. Na 30 min kregen de bezoekers uit Istanbulspor dan een rode kaart waardoor de match helemaal kantelde voor de thuisploeg.
Zowel Talha (schietkans) als Alper (kopkans) kregen de kans op een gelijkmaker maar beide wisten hun poging niet binnen het doelkader te houden.
En dan toch na enkele goeie doelkansen scoorde Giresunspor de gelijkmaker in de blessuretijd van de eerste helft via Alper Uludag !!!
Een lage pegel vol op de slof vanop de punt van de 16 onder de armen van de doelman.

Bij de rust werd Talha vervangen.
In de 48ste min scoorde Giresunspor dan een tweede keer via de Colombiaan Campuzano. Een afstandsschot van zo'n 25 meter en doelman Jensen die er alweer in de fout ging. In de 56ste min 3 - 1 , opnieuw een lage schuiver door de benen van de Istanbul verdediger van juist buiten de 16 , doelman Jensen zag de bal niet komen. In de 87ste min scoorde Istanbulspor nog de 3 - 2 waardoor het nog even warm werd maar Giresunspor wist toch de 3 belangrijke punten tegen de degradatie thuis te houden.