woensdag 23 november 2022

Schuttersgilde Sint-Barbara (doelenschieting) huldigt de kampioenenAfgelopen weekend was het feest bij Schuttersgilde Sint-Barbara.
We mochten onze kampioenen huldigen!
De schutters Suzanne Ulmer, Rudi Peeters, Steven Aerts en Eve Monten mochten een trofee ontvangen omdat ze uitblonken in hun categorie. Zij schoten de meeste rozen in het sportjaar 2021-2022.

De clubkampioen werd Benoit Deckers.
Hij had de hoogste score na de onderlinge wedstrijden van de leden. Uiteraard heeft een schuttersgilde ook een koning. Rohnny Lenaerts heeft de eer om deze titel een jaar te dragen. Hij heeft deze titel verdiend tijdens het koningsevenement afgelopen jaar en dat werd dit weekend in de verf gezet. Zijn vrouw werd in de bloemetjes gezet als koningin.

Onze schuttersgilde bestaat vele tientallen jaren. Eén van de redenen waarom we zo lang bestaan, is omdat leden er ieder jaar opnieuw voor kiezen om lid te worden van onze club. Michel Bormans is zo iemand. Hij is al 28 jaar lid, maar kon nu pas gehuldigd worden door corona. Want erelid word je na 25 jaar lidmaatschap. Hij behoort nu bij de groep van leden die zich ereleden mogen noemen. Proficiat aan iedereen en op naar een sportief, gezond en tof sportjaar 2022-2023. Dank aan Eve Monten Secretaris SBH