woensdag 23 november 2022

Move2blues - onze toekomst 2023 in het MuzeCafé te H|Z

Foto van links naar rechts Andre Maes, Danny Guilliams, Patty Erkens, Ivan Jacobs, Maike Maes en Johnny Thijs.
En dan gebeurt het onvoorstelbare, eind december sluit de Muziekodroom, één van de bekendste concertzalen van Limburg, definitief zijn deuren.
Onze vereniging Move2blues werkt, als organisator van de blues concerten, sinds oktober 1999 samen met de Muziekodroom en zit plots zonder thuishaven.
In loop van de voorbije 23 jaar hebben we talloze concerten met Blues bands van over de ganse wereld georganiseerd.
Weliswaar waren dit nooit de voor ons onbetaalbare top bands zoals Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy of John Lee Hooker maar wel sub toppers zoals de Belgische The Electric Kings, El Fish, The Sneatsniffers… en internationale bands zoals Anson Funderburgh, Junior Watson, Duke Robillard, Charlie Musselwhite, Dana Gillespie, James Harman & Gene Taylor, Rod Piazza & The Mighty Flyers, Louisiana Red, Ian Siegal, Lurrie Bell, Jim Suhler, Mike Morgan, Sugar Ray Norcia en vele anderen.

Onze medewerkers, allen 65 plussers, hebben er nog steeds zin in en hebben na deze opdonder beslist dat het te vroeg is om de handdoek in de ring te gooien. Na een moeilijke zoektocht hebben we een andere locatie voor onze bluesconcerten gevonden, het wordt de MUZEcafé, Marktplein 3 bus 1 Heusden Zolder (oude koolmijngebouwen). Een prachtige locatie met een mix van zit- en staanplaatsen, een warme akoestiek, een grote gratis parking en drankjes aan democratische prijzen.
We willen de vele Limburgse collega's organisatoren bedanken voor het feit dat ze ons spontaan hun zaal ter beschikking stelden. Dat appreciëren we geweldig, het heeft ons gesterkt in het voornemen om verder te doen.

Tevens dank aan de mannen van BE-mine Blues om ons welkom te heten in de locatie die we met hun, als organisator van blues concerten op zondag avond, gaan delen. Hopelijk zien we jullie in grote getale terug in 2023 @ MUZEcafé Zolder.
De medewerkers van Move2blues zijn te bereiken via move2blues@gmail.com 011-254545
De website kan je hier bereiken 

NOTEER ALVAST IN JE AGENDA
12 januari 2023 om 21 uur THE ORIGINAL STRIKES  Original Strikes (NL) VVK €15 aan de kassa €18
09 februari 2023 om 21 uur HIDEWAY (B) VVK €12 aan de kassa €15
09 maart 2023 om 21 uur VEGA STRAUSS BAND (USA/D/DK) VVK €15 aan de kassa €18
13 april 2023 om 21 uur VOODOO TWINZ& THE PATRICKD (B) VVK €12 aan de kassa €15
11 mei 2023 om 21 uur BREEZY RODIO (USA)  VVK €15 aan de kassa  €18