vrijdag 18 november 2022

MAURO PAWLOWSKI 'Solo' in de zwarte zaal van cc Muze


Gisterenavond was Mauro in de zwarte zaal van cc Muze met zijn nieuwste project "" SOLO"".
De aanwezige genoten van deze nieuwe producties live op de podia.
Mauro Pawlowski bracht eind 2021 zijn prachtig popalbum ‘Eternal Sunday Drive’ uit. Het eerste album onder eigen naam in 20 jaar tijd na ‘Songs from a Bad Hat’ [2001]. De singles ‘Always Someone’, ‘Spotlight’, ‘The Silent Sky’ en het wondermooie ‘Leaving Montreux’ haalden meteen de radio. Grenzeloze melodieuze popmuziek met piekfijne teksten en knappe melodieën.

Mauro is wat je een ‘rock royalty’ zou kunnen noemen. Hij is een van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij in 1992 zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars. De onverzadigbare Mauro is al jarenlang lid van dEUS, maar hij was ook het brein achter talloze andere muzikale projecten en alter ego’s zoals Maurits Pauwels. Hij had een hand in meer dan 100 albums.

Mauro gaat vanaf het najaar 2022 solo op tournee met z’n ondertussen geweldige oeuvre. Verwacht een grote greep uit ‘Eternal Sunday Drive’, een duik in z’n gevulde carrière en de primeur van een heleboel nieuwe popsongs. Met natuurlijk knettergekke bindteksten.www.mauropawlowski.be
Foto's met dank aan Herman Eerdekens, tekst cc Muze