maandag 14 november 2022

Gaat uw straat de Savoerenweg opvolgen als FONKELSTRAAT!!!

Heusden-Zolder fonkelt Verlengt de Savoerenweg haar titel van Fonkelstraat of gaat de eer naar een andere buurt in onze gemeente? Ook dit jaar organiseert het lokaal bestuur de actie Heusden-Zolder Fonkelt. Tijdens deze editie roepen we op om uiteraard extra creatief om te springen met energiezuinige versiering. Ledlampjes of zelf geknutselde decoratie, het kan allemaal.

Met onze actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ dagen we opnieuw onze inwoners uit om hun straat of buurt zo sfeervol mogelijk in te kleden en mee te dingen naar de felbegeerde titel ‘Fonkelstraat van het jaar’. Inschrijven kan t.e.m. 12 december via www.heusden-zolder.be. Uiteraard is er per straat maar één inschrijving nodig, dus spreek alles goed af met je buren.

Onze jury bezoekt op 21, 22 of 23 december alle deelnemende straten en velt op donderdag 5 januari haar oordeel. De winnende straat of buurt gaat, naast de titel ‘Fonkelstraat van het jaar’, aan de haal met een geschenkkaart van €500. Perfect om later te gebruiken op een gezellig buurtfeest, om de overwinning te vieren. Daarnaast krijgen alle deelnemende huizen nog een leuke warme attentie. Neem je zelf graag deel aan onze actie, maar kan je je buren niet overtuigen? Schrijf je zeker in, want ook jij kan deelnemen! Bovendien maak je kans op een geschenkbon van maar liefst €100. Om deze winnaar te bepalen schakelen we onze sociale media in en rekenen we op de stem van het publiek.

Surf naar www.heusden-zolder.be en schrijf jouw straat of buurt in. Wij zijn benieuwd wie er dit jaar met de titel ‘Fonkelstraat 2022’ gaat lopen