dinsdag 15 november 2022

G-badminton toernooi zaterdag 19 november

Op zaterdag 19 november organiseert Smash bc na een coronastop van twee jaar eindelijk weer een G-tornooi. Ons tornooi heeft sinds dit jaar wel een nieuwe naam gekregen: de grote prijs Rudi Biesmans.

Rudi is vorig jaar op 6 november plots en veel te jong overleden, een enorme klap voor ons maar zeker voor zijn familie. Hij is er vanaf het begin van onze G-werking steeds heel actief bij geweest. Maar niet alleen in onze club, hij heeft ook voor heel Belgiƫ bergen verzet in het G-badminton. Overal waar hij kwam was hij geliefd, het was zo een van die mensen waar je graag vriend mee was. Wij zijn dan ook vereerd dat wij in samenspraak met zijn zonen een fair Play wisselbeker mogen uitreiken die zijn naam draagt. Wij nodigen dan ook iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

Om 9u starten de spelers met een verstandelijke beperking 65 spelers uit alle hoeken van het land er zijn zelfs 7 spelers uit Den Bosch Nederland.
Rond 13u is er hun prijsuitreiking, elke speler ontvangt een aandenken en natuurlijk onze fair play prijs Rudi Biesmans.
Vanaf 13u30 is het de beurt aan de rolstoelbadmintonners met stuk voor stuk toppers van over het hele land. Man-Kei To (Kiki) behaalde begin deze maand nog een zilveren medaille op het wereldkampioenschap Para Badminton in Tokyo.
Dus wil je haar en de rest van de top van Belgiƫ aan het werk zien dan zijn jullie welkom vanaf 13u30. Alles vind plaats in sporthal Berkenbos Pastoor Paquaylaan 121 3550 Heusden-Zolder.
 Sportieve groeten namens Smash BC