zaterdag 19 november 2022

""1ste Grote Prijs Rudi Biesmans "" sporthal Berkenbos


Vandaag organiseerde Smash BC  na2 jaar coronastop weer een G-Toernooi in de sporthal van Berkenbos.
Dit toernooi mag vanaf dit jaar  de naam dragen ""1ste Grote Prijs Rudi Biesmans "".
Rudi is vorig jaar  06 november plots en veel te jong overleden, een enorme klap voor ons maar zeker voor zijn familie. Hij is er vanaf het begin van onze G-werking steeds heel actief bij geweest. Maar niet alleen in onze club, hij heeft ook voor heel BelgiĆ« bergen verzet in het G-badminton. Overal waar hij kwam was hij geliefd, het was zo een van die mensen waar je graag vriend mee was. Wij zijn dan ook vereerd dat wij in samenspraak met zijn zonen een fair Play wisselbeker mogen uitreiken die zijn naam draagt. 

Om 9u deze morgen starten de spelers met een verstandelijke beperking 65 spelers uit alle hoeken van het land er zijn zelfs 7 spelers uit Den Bosch Nederland. Rond 13u was er de prijsuitreiking, elke speler ontvangt een aandenken en natuurlijk onze fair play prijs Rudi Biesmans.
 
 Vanaf 13u30 is het de beurt aan de rolstoelbadmintonners met stuk voor stuk toppers van over het hele land. Man-Kei To (Kiki) behaalde begin deze maand nog een zilveren medaille op het wereldkampioenschap Para Badminton in Tokyo. 
 Alles mocht plaatsvinden in sporthal Berkenbos Pastoor Paquaylaan 121 3550 Heusden-Zolder. Dank aan  Frederique Jamart voor deze foto's