maandag 24 oktober 2022

Uitslagen week 5 Thuismatchen van zaterdag 22 okt 2022

Onze A-ploeg moest weer eens beroep doen op 2 spelers van de B-ploeg, wegens 1 speler nog steeds gekwetst en 1 niet beschikbaar. Al goed dat Jimmy en Fre in bloedvorm waren en beiden hun 4 matchen konden winnen. Arno en Natanael waren nog niet opgewassen tegen die C-klassementen. De B-ploeg met Marc, Johan, Kristel en Robert had dan weer praktisch geen tegenstand met een vertimmerde ploeg van Westerlo, die uit noodzaak met 4 spelers uit een lagere reeks aantrad.

Voor de spelers van de C-ploeg werd het dan weer een avondje kniezen, want met 2 reserven konden ze geen vuist maken tegen een tegenstander, die met hun sterkste team kwam om zeker niet op de laatste plaats terecht te komen. Rudi, Steven en Liviu wisten elk nog één match te redden van de laagst geklasseerde. Maar Ludo kwam weer tekort, hoewel hij toch 1 setje wist af te snoepen van hun hoogst geklasseerde (C6).

De jongens van onze D-ploeg - Nicolas E6, Thibault E6, Yorn E6 en Rens NG - kregen de 2de in hun reeks op het menu, met op papier iets sterkere spelers. Want met E4, E6, E6, E6 beloofde het daar een strijd te worden op het scherp van de snee. Nicolas en Thibault lieten elk 3 overwinningen optekenen en Yorn 2. Rens speelde zijn eerste competitiematch en wist toch meerdere mooie punten te maken, maar winnen zat er nu niet in. Al met al mooie wedstrijden en gedeelte punten zodat de stand bleef zoals het was 
Heusden D op1 en Schulen G op 2  in het algemene klassement met 3 punten verschil.
Heusden A Mattec A => 08 - 08
Heusden B Westel B => 16 - 00
Heusden C Opglabbeek A => 03 - 13
Heusden D Schulen G => 08 - 08
Dank aan Ludo Bellinckx voor verslaggeving