zondag 30 oktober 2022

Jaarconcert harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN Heusden 12 nov.

Op zaterdag 12 november om 19u30 staat de Koninklijke Harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN o.l.v. Kevin Absillis en de drumband JUST FOR FUN o.l.v. Domien Poelmans weer klaar om u te verwennen met een bijzonder concert.

Noteer deze avond alvast in uw agenda.
Want het zou jammer zijn als u dit concert zou moeten missen. Place to be: ’t Kuipershof te Heusden!

Zoals wij ons nu al enige jaren de gewoonte hebben aangemeten, is ons jaarconcert een themaconcert. Muziek met op zijn tijd een drankje en/of hapje… meer moet dat niet zijn. Kortom: het wordt SMULLEN VAN MUZIEK !

Op het menu staat heerlijke muziek: een mix van pittig tot smeu├»g en van stevig tot luchtig, voor ieder wat wils. Tel daarbij nog het enthousiasme en de muzikale ‘goesting’ die alle muzikanten en de dirigent uitstralen en u weet dat u zich aan een fantastische avond mag verwachten.

Bij binnenkomst krijgt u een menukaart uitgedeeld met daarop een programma vol muziek met het thema ‘Eten en Drinken’. ’t Kuipershof is omgetoverd tot een muzikaal restaurant zodat het SMULLEN VAN MUZIEK wordt. Inge Hulsmans zal ons doorheen deze avond leiden.

U bent van harte welkom om te komen luisteren naar dit smakelijk concert. Vertel het verder aan vrienden en kennissen, want mondelinge reclame is onze beste reclame.

Inkomkaarten zijn te verkrijgen bij alle muzikanten
of via mail: godelieve.swinnen27@telenet.be of 0472 46 01 45
Kassa: € 12 - Voorverkoop: € 10
Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.deverenigdevriendenheusden.be