zondag 9 oktober 2022

Baris Karabas knock-out overwinning op Ilias Bambi


Gisteren was het zover. Malik en Baris stonden op de matchmaking van het mooi georganiseerd gala van Muay-Thai Genk.
Malik begon ondanks zijn blessure goed aan de wedstrijd en probeerde zijn punten te pakken met zijn afwachtende stijl. De jury koos Malik als terechte winnaar!
Baris had de hoofdpartij van de avond en stond tegen niemand minder dan Ilias Bambi. Zijn tegenstander had al reeds in zijn carrière toppers ontmoet van de vechtsportwereld.
Baris had een zwaar trainingskamp in maand augustus maar kon na het uitstel van het gala (17sept naar 8okt) niet meer genoeg trainen wegens zijn pas opgestarte zaak.

De partij begon rustig afwachtend en ze tasten mekaar in de eerste ronde af.
In de tweede ronde begon Ilias offensief van Baris aan te pakken met linkse trappen geplaatst op lichaam en hoofd.
Na een paar minuten raakte hij Baris met een leverstoot en zagen we dat hij er last van had. Baris kreeg nog een leverstoot en ging neer. Scheidsrechter gaf baris 8-tellen en het leek dat Baris uitgeteld ging worden zoals zijn laatste partij in Heusden-Zolder.

Baris stond op en zonder adem hield hij zijn dekking omhoog om de partij te hervatten. In de eerstvolgende clinch gaf hij zijn tegenstander een linkse hoek waardoor de laatste neerging en uitgeteld werd.

Baris en zijn supporters gingen helemaal los door deze comeback en de zaal ging helemaal los door deze geweldige knock-out overwinning.

Bij deze wensen we hem succes met zijn zaak en we willen delen dat we altijd trots op hem waren tijdens de voorbije 4 jaar dat hij samen met ons was. 2 wins! Husdinio Fight Academy is coming back dank aan Akin Duran voor deze verslaggeving en aan Erkens voor foto's