zondag 11 september 2022

Voorstelling FC Berkenbos

Het dagelijkse bestuur
Voorzitter = Willy Janssens 
Secretaris = Patrick Janssens 
Schatbewaarder = Pieter Dumoulin 
Bestuur = Luc Gillot & Richard Digneffe 
Scheidsrechter = Patrick Janssens 
Feestcomite = Michael Vanpol 
Spelers:
Pieter Dumoulin, Sven Loos, Niels Kelchtermans, Luc Gillot, Bernie Devuyst, Kristof Vanbokrijk, Tom Balette, Michael Vanpol, Johan Truyers, Rachid El Hari, Billal Tubadan, Giel Leyssens, Jonathan Verstrepen, Malik Mutlu, Ugur Gusoy, Murat Atmaca, Pieter Neels, Bekir Sandal, Tanyu Turkeli, Theo Poelmans, Ahmet Karakaya, Imbrahim Komurboga, Rafa Corsi  Rama ? en Manus ?   

De club is actief sinds 1959 op 01 augustus toen als KWB Berkenbos, nadien overgegaan naar De Rijzende Zon Berkenbos, en nog wat later is deze club ook gaan voetballen in de Bedrijvenbond Limburg met VC Mireille en een 2de ploeg bleef wedstrijden spelen tegen de liefhebbersploegen uit de buurt als Fc Berkenbos.
Speelde jarenlang op de velden aan de Minderbroederstraat, en sinds september 2020 speelt VC Mirelle | Berkenbos nu wedstrijden op de voetbalvelden gelegen aan de Nieuwe Dijk te Hal op de velden van Kvv Heusden-Zolder. Opvallende is dat de voorzitter Willy Janssens al 53 jaar de voorzitter van de club is en heeft en heeft alle naamsveranderingen van de club meegemaakt.