vrijdag 2 september 2022

Op pad met Paul Coolen door Noord-Italië dag 12


Van Spoleto tot Ferentillo: zware bergtocht
vrijdag 02 september 2022, Precetto, Italië Vanuit Spoleto vertrokken rond 8u30 met aankomst in Ferentillo na 11u onderweg: 1360 m stijgen en 1440 m dalen. Ik lig nu op mijn bed en voel het in mijn lijf. Net een uitgebreide cena gehad met alles erop en eran.

Nu nog een goede nachtrust in deze eenvoudige kamer met ontbijt en dan weer op weg. Morgen is opnieuw een bergwandeling maar dan een stuk korter.
Onderweg ben ik geen enkele wandelaar tegen gekomen met daarbij grote stukken zonder enige verbinding. Daar moet je echt voorzichtig zijn want niemand komt je helpen. Wandelsticks en hoge schoenen wandelen veilig. Verder heb ik altijd voldoende water en proviand bij voor als!
s' Avonds heb ik wat moeite gehad om een kamer te vinden maar na wat telefoneren is het me gelukt.
Wil je meer foto's zien van Paul Coolen op zijn tocht KLIK HIER