zondag 25 september 2022

BOLDERBERG #FEEST!


Gisterenavond kon je genieten van BOLDERBERG #FEEST! in de feesttent aan de Scoutslokalen in Bolderberg. Dit was ter vervanging van Bolderberg Live.

Mijmerend denken we terug aan de geslaagde edities van Bolderberg Live, georganiseerd door de Bolderbergse Handelsvereniging. Heel het dorp kwam op straat om gezellig een pint te drinken op verschillende locaties in het dorp, met live muziek en een gezellige zomerse sfeer.

Dit jaar wederom geen Bolderberg Live daarom was er is een alternatief plan! Enthousiaste oud-leiding en ouders van de Scouts van Bolderberg slaan de handen weer in elkaar en organiseren na 2 jaar pauze een nieuwe editie van #feest! op 24 september 2022. De Scouts & Friends willen Bolderberg Live niet vervangen maar ze willen met deze editie van #feest! wel van de gelegenheid gebruik maken om nog eens zoveel mogelijk mensen van het dorp samen te krijgen op een gezellig evenement dat zal plaatsvinden op het scoutsterrein in de Vrunstraat.

Er kwam toch heel wat publiek afgezakt naar #feest! De avond kwam stilaan op gang en de sfeer  en gezelligheid lieten niet lang op zich wachten. En de opbrengst gaat echter wel integraal naar de werking van de jeugd van Bolderberg!
25 september 2022 artikel van Rudi Coomans en de foto's met dank aan Frederique Jamart