maandag 29 augustus 2022

Zomerdrink in de Kapelanijen
De bewoners van de residentie De Kapelanijen in Heusden Centrum waren vorige zondag samen voor hun straatfeest. Inmiddels zijn deze bijeenkomsten tweemaal jaar een traditie geworden in de sinds 2016 in gebruik genomen Kapelanijen. De 2 kapelaans woningen zijn inmiddels al lang weg maar er is een mooi gebouw met binnentuin in de plaats gekomen waar het goed is om te vertoeven.

De bewoners waren nagenoeg allemaal present om samen een glaasje te drinken. Betty verwelkomde in haar speech iedereen maar toch vooral de nieuwkomers die zich recentelijk in De Kapelanijen hebben gevestigd. Zij betuigde haar dank aan al de noeste werkers die voor en achter de schermen dit feest hebben mogelijk gemaakt. De sfeer zat er goed in en ook de kinderen vonden al snel hun draai in onze mooie tuin. De opgestelde tent van één van onze bewoners zorgde voor de nodige schaduw en beschutting tegen de wind. Enkele bewoners hadden ook voor desserts en hapjes gezorgd maar het organisatiecomité had toch ook voldoende drank en eten voorzien zodat niemand met honger naar huis moest.
Tot laat in de avond was er “ambiance” en de positieve reacties achteraf op onze bewoners whatsapp groep sprak boekdelen. Iedereen was tevreden en de basis voor onze nieuwjaarsdrink werd al meteen gelegd.Met veel dank aan Mentens Louis