zondag 21 augustus 2022

Op pad met Paul Coolen door Noord-Italië

Paul Coolen gaat 18 dagen stappen van Firenze via Assisi richting Rome, 22 augustus – 9 september
Franciscus van Assisi wandelde 800j geleden door zijn geboortestreek Umbrië en ook Toscane en Lazio. De route die hij veelvuldig gebruikte start in Firenze, passeert zijn geboortestad Assisi en eindigt in Rome.

Na een reis per nachtrein start mijn voettocht van max. 540 km om 6u ’s morgens in Firenze aan de voet van de Apennijnen. Omstandigheden, klimaat (hitte!) en conditie zullen bepalen of ik tot Rome wandel. Ik neem mijn tijd. Af en toe een rustdag zal deugd doen.

Franciscus zal me begeleiden. Hij staat aan de ingang van SFC waar ik 6 jaar school liep. Zijn geest is sterk aanwezig in Berkenbos en daarbuiten zoals in… 

Jullie kunnen zich nu al inschrijven op de nieuwsbrief  KLIK HIER die dan automatisch volgt: De eerste post is binnen een aantal dagen. Bij problemen of opmerkingen, mail dan zeker naar: paul.coolen@telenet.be en via deze link KLIK HIER kan je Paul volgen elke dag