zondag 28 augustus 2022

Oldtimer RoadHouse Classics treffen


Een nostalgische kijk op een rijdend verleden. Het jaarlijkse oldtimer treffen was alweer een lust voor oog en oor. Een groeiend evenement. Niet alleen voor de eigenaars van die pareltjes op 2 of 4 wielen, nu ook aangevuld met een kleine markt. Uitgestrekt in het bosrijk gebeuren wat café Roadhouse te bieden heeft. De verzamelaars van oude en nieuwe ‘retro’ gadgets, kwamen ook aan hun trekken. Sommigen waren er zelfs in uitgedost.

Aan alles werd gedacht. Zelfs Dancing Grand Prix werd dit keer in het gebeuren betrokken, wat de handel én de vriendschap in dit kleine Bolderbergse kwartier, enkel kan bevorderen. Het was Rock & Roll al wat de klok sloeg. En ook muzikaal werd dit verzorgd voor de aanwezigen.

De vzw O.R.C sluit volgende week de jaarlijkse BBQ af, met een laatste keer hun democratisch eetfestijn. Met steeds op het voortouw, van hun opbrengst, aan een goed doel te schenken. Welk doel dat zal worden, vernemen we later dan weer wel, en traditioneel belichtten. Met een stralende zon, en heel veel opkomst, kunnen zij alvast terugblikken op een geslaagd evenement. Helaas is dat na vandaag … ook alweer ‘retro’, met een jaarlijkse herhaling om naar uit te kijken. Dank aan Tony Sempels voor verslaggeving en foto's