zaterdag 13 augustus 2022

Limburgs kampioenschap handboogschieten

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus organiseerde Handboogclub Sint Barbarba Heusden samen met PVL Limburg het jaarlijks Limburgs kampioenschap handboogschieten Outdoor. Er kwamen over de twee dagen verspreid 139 schutters meedingen naar een podium plaats. Dit was geen gemakkelijke opgave door de warmte en de wind.
 Toch slaagde een aantal schutters van SBH er in om een medaille te veroveren in hun categorie. De afstand waarop geschoten werd, was 25 meter. Met op zaterdag 3 pijlen per ronde met in totaal 60 pijlen en op zondag 1 pijl per ronde en in totaal 30 pijlen.

Op zaterdag behaalde Patrick Vos de eerste plaats en Rudi Peeters de derde plaats bij de Compound Veteranen Heren.
Suzanne Ulmer behaalde op zondag zilver in de categorie Compound Dames en bij de Compound heren veteranen was het volledig podium bezet door SBH.
Eerste plaats voor Patrick Vos, tweede plaats voor Rudi Peeters en derde plaats voor Rohnny Lenaers. Matthy Janssen en Paul Corthouts hebben het podium niet gehaald, maar verdienen zeker een eervolle vermelding voor hun deelname. We zijn als club trots op al onze deelnemers.