dinsdag 16 augustus 2022

CULINAIRE door H|Z => Guy's Dorpscafé


Geen bezoek aan Zolder zonder eens binnen te springen bij Guy's Dorpscafé.
Sinds 2016 zijn wij, Guy en Anita, de zaakvoerders van de oorspronkelijke cafetaria aan de sporthal. Deze zaak deden wij de afgelopen jaren uitgroeien tot een gekende wandel-, fiets- en eetcafé in de Limburgse gemeente.
Op café
Voor de liefhebbers van een zorgeloos bezoek aan een café zijn wij er met onze ruime openingsuren. Kom zomaar even langs om onze wijn te proeven of kom kijken naar de sportactiviteiten die wij op één van onze vier televisieschermen uitzenden. Alle sporten komen aan bod zoals bijvoorbeeld de wedstrijden van de Rode Duivels en KRC Genk. Ook kan u in ons dorpscafé gebruik maken van wifi.


Hapje eten
Op zoek naar een geschikt adres om uit eten te gaan in de omgeving.  Onze brasserie heeft een evenwichtige menukaart waar iedereen zijn of haar gading zal vinden. Wij maken al onze gerechten zelf waardoor ze dagvers zijn. Enkele van onze specialiteiten zijn mosselen tijdens het seizoen, steak en spareribs. Reserveren om te komen eten is aangeraden.

Openingsuren Ma : 09u00 - ... Di - Wo - Do -
                      Vr : 10u00 - ...
                                                                                         Za - Zo : 09u00 - ...
Voor meer info en bestellingen/reservaties Tel : 011 93 71 22 Gsm : 0475 20 69 65 of mail ons via  guysdorpscafe@hotmail.com 


Guy's Dorpscafé  
Vrunstraat 30 3550 Zolder (Bolderberg)