donderdag 4 augustus 2022

Alle details en reisschema van circuit Zolder naar Heldenplein en terug

Dit jaar kijken we na een afwezigheid van 2jaar terug uit naar een heuse parade met de race wagens die gaan deelnemen aan de 24 Hours of Zolder op 13-14 augustus.

De parade zal op woensdag 10 augustus vertrekken omstreeks 15u30 vanuit het Circuit richting het gemeentehuis.
Op het plein zal de technische keuring plaatsvinden en in het gemeentehuis de verplichte rijders-teambriefing. Hier is dan ook ruim de mogelijkheid om de wagens van dichtbij te bekijken en kennis te maken met de rijders en eventueel handtekeningen of foto te vragen.
Er zal een drank en foodkraam aanwezig zijn en RedBull zal het event wat opfleuren met muziek, we hopen er zo een leuke namiddag voor iedereen van te kunnen maken.
Tussen 18u30 en 19u zal de volledige colonne onder politiebegeleiding terug afzakken naar het Circuit om zich klaar te maken voor de start van de koninginnenrace van Zolder op zaterdag 16u.
Ook hier zijn alle inwoners van Heusden-Zolder gratis welkom op eenvoudig vertoon van je ID kaart, best wel te voet of met de fiets komen om de verkeersdrukte en een parkingticket te vermijden.
Ps. het plannetjes met de route beschrijving naar Heldenplein (staat boven het artikel) en terug kunnen jullie hieronder en in bijlage terug naar circuit Zolder vinden.
Route is idem als de voorbije jaren, op via Ubbelstraat/Meylandtlaan/Boekte heide/Elf Novemberstraat/Bieststraat en terug vanuit rondpuntje aan gemeenthuis over de rode lichten OLV straat en naar CZ. Route naar het gemeentehuis (+- 15u45).