zaterdag 13 augustus 2022

53ste DODENTOCHT Bornem => voor IE Limburg Chris Baerts

Chris Baerts uit Viversel neemt dit jaar voor de 3de maal deel aan de dodentocht in Bornem, jammer genoeg een flink ingekorte versie. Ben elke keer gefinisht. 

Ik zal al lopend starten, maar niet aan een hoog tempo en naar mate de ochtend vordert meer op stappen overgaan.
Die van 2019 blijft mijn mooiste omdat het de 50ste editie was. Heb bijna 1400 loopkilometers op de teller staan dit jaar als voorbereiding en ik loop redelijk veel, dus normaal gezien zou het geen probleem mogen zijn. Uitlopen is het doel. 

 Ik koos voor IE omdat deze mensen me met raad en daad bijstaan en ook de pakketten gaan ophalen bvb. Toffe groep uiteraard!  Voor de derde keer dat ik aan de start sta voor IE  Limburg.  Dank aan de mensen van IE natuurlijk. hartelijk dank voor hun grote inzet en alles zo piekfijn te regelen.
Met veel dank aan Frederique Jamart voor deze foto